Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leicester: Kanté elhagyhatja Angliát!

N’Golo Kanté az egyik legfényesebb csillaga a hamarosan véget érő Premier League szezonnak. A 25 esztendős francia középpályás ugyan még csak egy esztendeje a bajnokká avanzsált „Rókák” játékosa, de alighanem nagyon nehéz lesz megtartani Claudio Ranieriék számára.

Manchester City's Spanish midfielder Dav

A hírek már hetek óta arról szólnak, hogy a nagyobb klubok szét akarják majd a nyáron darabolni a Leicester City keretét, egymás elől orozva el annak értékesebb tagjait.

A kékmezes gárda egyik legérdekesebb, és legnagyobb potenciált rejtő játékosa pedig nem más, mint a mali származású Kanté, aki valósággal berobbant a világfutball élvonalába. A fiatal védekező középpályás természetesen felkeltette a topcsapatok érdeklődését a PL-ben, állítólag az Arsenal, a Manchester City és a Chelsea illetékesei nagyon sok mindent megtennének a kegyeiért.

Csakhogy a Le Parisien értesülése szerint a maradás mellett a legnagyobb esély arra van, hogy Kanté hazatér, és szülővárosának dúsgazdag együttesében, a Paris Saint-Germainben folytatja pályafutását a nyártól, mintegy 25-30 millió euróval gazdagítva a Leicester bankszámláját.

Balogh József