Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho így gratulált Ranierinek

Kép: www.sportingnews.com

Kép: www.sportingnews.com

“Ranieri… Olyan a mentalitása, mint akinek nem kell győznie. Majdnem 70 éves. Nyert már szuperkupát, meg egyéb kisebb trófeákat, de már túl öreg ahhoz, hogy változtasson a hozzáállásán. Öreg és nem nyert semmit. Napi öt órában tanultam olaszul hónapokon át, hogy meg tudjam értetni magamat a játékosaimmal, a médiával és a szurkolókkal. Ranieri 5 éve van Angliában és még mindig nehezére esik annyit mondani, hogy ‘jó reggelt’, vagy ‘Jó napot!'”

Hát valami ilyesmi volt a véleménye Jose Mourinhónak Claudio Ranieriről korábban. A fentieket még 2008-ban mondta, mára azonban sokat változott a véleménye. Kellett is, hiszen Ranieri minden szakértőt és szurkolót megdöbbentett idén a Leicester City élén – ez a Special One-t is arra sarkalta, hogy elismerését fejezze ki ezzel kapcsolatban.

“Szeretnék gratulálni mindenkinek, aki részese volt a leicesteri sikernek – a játékosoknak, a stábnak, a tulajdonosoknak, a szurkolóknak. Ranierivel szemben elvesztettem ezt a címet és egy hihetetlen dolog, hogy átélhetem ezt a mágikus pillanatot az ő karrierjében.” – mondta Mourinho.