Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német válogatott védőt igazolna a Juventus!

A szezon végén minden bizonnyal tovább fog állni a “zebrák” uruguayi védője, nevezetesen Martin Caceres. A korábbi Barcelona játékost rengeteg komolyabb sérülés sújtotta az elmúlt években, így nem éppen kevés meccset kellett kényszerből kihagynia. Az ő lehetséges távozása mellett azt is érdemes megemlíteni, hogy az idei szezon folyamán Chiellinit sem kerülték el a gondok, illetve Barzagli se lesz fiatalabb, viszont ennek ellenére a mostani kiírás során sem érheti különösebb kritika, hiszen egyenletes teljesítményt láthattunk tőle. A legújabb fejlemények szerint a Juventus is beszállt a Mustafiért folyó harcba. 

1658107-35160066-2560-1440

A Juventus is szívesen látná a Valencia védőjét, nevezetesen Shkodran Mustafit – állítja a Fichajes.net. A német válogatott labdarúgó iránt állítólag a Bayern München és a Liverpool is érdeklődik. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 20 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Shkodran Mustafi mindössze 17 esztendős volt, mikor 2009-ben csatlakozhatott az Everton felnőtt keretéhez, azonban a liverpooli “kékek” színeiben sosem kapott lehetőséget a bizonyításra. A 2012-es januári átigazolási piac folyamán a Sampdoria csapott le rá, ahol fokozatosan egyre több szerephez jutott, majd 2014 nyarán Valencia fele vette az irányt. A spanyol csapatnál természetesen alapembernek számít, ahol eddig 78 tétmérkőzésen léphetett pályára. 

Németh Boldizsár