Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vanczák Vilmos csapattársát vinné a Tottenham! – sajtóhír

Brit lapértesülés szerint a Tottenham Hotspur szívesen látná Vanczák Vilmos csapattársát. A londoni együttes által kiszemelt labdarúgó a tavalyi idény folyamán remek teljesítményt nyújtott, viszont Gekas érkezése óta kicsit megrekedt a góllövés tekintetében. Ez a játékos pedig nem más, mint Moussa Konaté. 

Konate

A Tottenham Hotspur érdeklődik a Sion támadója, nevezetesen Moussa Konaté iránt – állítja a Daily Mirror. A brit napilap úgy tudja, hogy a “sarkantyúsok” 6 millió font ellenében szerezhetik meg a szenegáli csatár játékjogát. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2017 júniusáig köti szerződés. 

Moussa Konaté 2014 nyarán csatlakozott a Sion keretéhez, ahol rövid időn belül letetette a névjegyét. Az első idénye rendkívül jól sikeredett, hiszen 32 tétmérkőzésen 20 találatig jutott. Az idei kiírás szintén kitűnően indult a számára, azonban Gekas érkezésével jóval kevesebb gólt láthatnak tőle a svájci együttes szimpatizánsai. Minden frontot egybe véve eddig 67 találkozón léphetett pályára, melyek során 33 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját. 

Németh Boldizsár