Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli, Roma és a Lazio is őt akarja a nyáron!

Előfordulhat-e az, hogy három csapat is egy játékos nyomában van? Természetesen. Talán hatványozottan igaz ez Olaszországra, ahol a csapatok (igazából a tulajdonosok) szeretnek egymásnak kicsit aláásni. Akárhogy is, az olasz sportoldalak egyértelműen a nyár egyik nagy versengését várják az Empoli védőjével kapcsolatban. 

Tonelli-Empoli

Tonelli neve jól cseng a Serie A-ben. A 26 éves belső védő az elmúlt 2-3 szezon egyik nagy felfedezettje. Ki is nézte magának Itália három patinás klubja. A Roma, a Napoli és a Lazio is. Nem is alaptalanul figyelik őt, hiszen az Empoli elnöke a mai napon kijelentette, hogy Lorenzo Tonelli eladó listára fog kerülni, hiszen egy ilyen kis gárdának valamiből fent kell tartania magát és jelenleg, Tonelli a legértékesebb labdarúgójuk. Maga a játékos is elismerte egy nyilatkozatában, hogy el fogja hagyni nevelőegyesületét, de azt is határozottan mondta, hogy ha tehetné, örökre maradna.

Mind a római gárdáknak, mind a nápolyi csapatnak szüksége lehet az erősítésre a védelmet tekintve. A fővárosi együtteseknél jó ideje gond már az a csapatrész, míg a Napoli esetében pedig  kicsi a bevethető játékosok száma azon a területen. Érdekes licitháborúnak lehetünk majd szemtanúi a nyár folyamán ebből kiindulva. Arra is kell figyelni, hogy hivatalos kivásárlási árat még nem adott ki az Empoli.

fotó: Goal.it

Borbély Szabolcs