Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Bent maradtak Baloghék, Di Natale góllal búcsúzott a labdarúgástól!

Itt az utolsó fordulója az olasz labdarúgó bajnokágnak, de a Serie A még ilyenkor tartogat számunkra izgalmakat. Ebben a fordulóban derült ki, hogy ki lesz a harmadik kiesője az első osztálynak, a Frosinone és a Hellas Verona mellett. A Palermo avagy a Carpi. Lássuk hát. 

Palermo - Empoli

Palermo – Verona 3:2 (1:0)
Gólszerzők: Vazquez (28.), Maresca (51.), Gilardino (64.) ill (Viviani (49.), Pisano (85.)

Nem volt egy egyszerű mérkőzés ez. Már az első félidőben láthattunk egy gólt és két kiállítást. A találatot Vazquez szerezte, míg a két piros lapot Morganella és Wszolek kapta, akik szépen egymásnak estek. Így a második félidő egészében 10-10 ellen folyt a játék. A Palermo volt az akinek nem túlzóan létfontosságú volt a mérkőzés. És ahogy ilyenkor szokott lenni, jöttek a nagy örehek. Előbb Maresca majd Gilardino talált be, amire bár volt válasz kétszer is, de már későn pörgött fel a Verona. Így is nagyszerű, érzelmekkel teli mérkőzést játszottak a felek. Ezzel az eredménnyel a Palermo biztosította a bent maradását az élvonalban!

Udinese – Carpi 1:2 (0:2)
Gólszerzők: Di Natale (79.) ill Verdi (36,38)

Nem sikerült túl jól Antonio Di Natale búcsúmérkőzése. A veterán támadó a szezon befejeztével leteszi lantot. Óriási pályafutásának a végét a Carpi, jobban mondva Verdi kicsit elrontotta, hiszen az ő két góljának köszönhetően a vendégek nyertek. Ám az öreg Toto is betalált a 79. percben. Góllal zárta remek karrierjét.

Íme a Serie A tabellája:

Névtelen

A tabelláért köszönet az eredmenyek.com oldalának.

Borbély Szabolcs