Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVSC: egy fiatal kapus profi szerződést írt alá, egy távozhat

Ebben a szezonban a Lokinak több pontja ment el a gyengébb kapusteljesítmény miatt. Bajnokság előtt szerződtették a horvát Radosevicet, és Balogh Jánost, a magyar kapus az egész szezont kihagyta sérülés miatt. A horvát legemlékezetesebb jelenete az MTK elleni hibája volt, pedig több meccsen kiváló teljesítményt nyújtott.

Kovacs_Peti_nagydvsc.hu

A Loki első keretében a két kapuson kívül még Verpecz István és a saját nevelésű Slakta Balázs tartozik. A mai napon viszont profi szerződést írt alá a klubhoz a Debreceni Labdarúgó Akadémián nevelkedett Kovács Péter. A 16 éves, többszörös utánpótlás válogatott kapus korábban néhány alkalommal már edzett a DVSC-TEVA első csapatával. Legutóbb az U16-os válogatottban kimagasló teljesítményt nyújtott. Ha továbbra is ilyen ütemben fejlődik, akár hamarosan a Loki első keretének is biztos tagja lehet. Miután pedig bekerülne a csapatba, akár hosszú – hosszú évekig is a DVSC első számú kapusa is lehet.

Pláne úgy, hogy egy másik nagy tehetségre, Deczki Mátéra – akivel korábban szintén kötött profi szerződést a DVSC – már a Stoke City is felfigyelt. (erről a hírről korábban már mi is írtunk) Nagy valószínűséggel nyáron az angol klubnál folytatja pályafutását a fiatal játékos.Ezt a hírt a dvsc.hu a debreceni csapat hivatalos weboldala is megírta.

Endrődi Dávid