Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Három játékossal is hosszabbított a Milan!

Itten van a nyár az ajtóink előtt és ahogy az lenni szokott mennek a pletykák és az ide-oda igazolások. Azonban ilyenkor jönnek a szerződéshosszabbítások is. Hogy miért? Mert így gyorsan lebetonozzák a labdarúgókat a klubok, bebiztosítva magukat illetve megerősítve a játékost abban, hogy a csapat rá alapoz. 

Riccardo-Montolivo-AC-Milan21

Itt jön képbe az AC Milan gárdája. Az elvesztett olasz kupadöntő után nem tétováztak, azonnal megnyújtották, három emberük meghatalmazását a Milan a mezre. Mindegyik játékosnak 2019 júniusáig írták meg a fizetésüket. Ők hárman pedig, Riccardo Montolivo, Luca Antonelli és Davide Calabria.

Montolivot nem kell bemutatni talán senkinek. Ő a csapat agya. Illetve vannak olyanok akik szerint nem az, de mindenkinek megvan a joga a saját véleményre. Már tavaly nyáron is sokszor szóba hozták azzal kapcsolatban, hogy elhagyja a Milan gárdáját, ám ő a maradás mellett döntött.

Antonelli a csapat tüdeje. Elképesztően sokat tud dolgozni egy mérkőzés alatt. Rendíthetetlenül futkározik a pálya szélén. És futkározni is fog még egy ideig.

Calabria pedig a jövő embere. Nagyon fiatal (19 éves) és nagyon lelkes tagja a gárdának. Képességeit most Brocchi edzősködése alatt tudta először megmutatni. Azt hiszem előtte még szép jövő állhat. Összegezve a Milan először saját háza táján tesz rendet. Ez a három “igazolás” is ezt erősíti, hiszen ki kell alakítani egy magot, amire aztán lehet építeni.

Borbély Szabolcs