Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jelena Pakson – hivatalos

Amint már korábban is jeleztük, várhatóan Jelena Richárd Paksra igazol, s rá egy órára, hogy cikkünk megjelent, már hivatalossá is vált az új szerződés.

jelena_richard_2016-05-24paksifc.hu

Jelena a téli felkészülés alatt került fel a Honvéd felnőtt csapatához, amikor is az edzőmeccseken lőtte is a gólokat. Már az első tavaszi fordulóban lehetőséget kapott Marco Rossitól, majd még a Ferencváros elleni győztes mérkőzésen lépett pályára az élvonalban. Azóta háttérbe szorult, s már hetek óta pedzegették, hogy Paksra fog szerződni. A mai napon 4 évre szóló szerződést írt alá a zöld – fehérekkel.

Pakson figyelnek az MLSZ ajánlására, ami a fiatalokra vonatkozik. Ebben a bajnokságban mindig volt a kezdőcsapatban egy 1995.01.01 után született játékos, a következő szezonban pedig már két 1996.01.01 született fiatal után fog járni az “adomány”. Jelena érkezésével az egyik ilyen fiatal már meg is van, a másik ifjú focista az 1996-ban született Lenzsér Bence lehet, aki már az előző szezonban is a Paks csapatához tartozott. Ennek ellenére még legalább két ilyen korú játékosra szüksége lesz az atomvárosi csapatnak.

Endrődi Dávid