Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Joe Hart klubot válthat

A Manchester City és az angol válogatott kapusa a hírek szerint költözik a nyáron, az angol lapoknak már van is tippje, hová.

Kép: The Guardian

Kép: The Guardian

Liverpool lehet számára a következő állomás – nem, nem a vörös alakulat, hanem a kék. Az Everton. A Sun arról ír, hogy az elég gyenge szezont futó csapatnál a gazdag tulajdonos most komoly változásokra készül. Több nagy név is szerepel a kívánságlistán, melynek élén a City hálóőre, Hart áll.

Farhad Moshiri, az Everton tulaja állítólag 40 millió fontot sem sajnálna érte – ez egy kapusért azért elég komoly összegnek számít. Alapesetben lehet, hogy elutasítanák ezt az ajánlatot Manchesterben, ám ott is nagy változásokra van kilátás. Pep Guardiola érkezik ugyanis, akinek megvannak már a maga jelöltjei a főbb pozíciókra – többek között a kapus posztra is.

Arról már korábban is írtak az angol lapok, hogy Guardiola nem szeretne Harttal együtt dolgozni. A legvalószínűbb lehetőség, hogy a világoskékekhez csábítja Andre ter Stegent, a Barcelona második számú hálóőrét. A német jöhet tehát Hart helyére, az angol kapus pedig Howard helyét töltheti be a liverpooli kékeknél.