Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo sok sikert kíván Mourinhonak

Cristiano Ronaldo üzent egykori edzőjének és honfitársának, aki Luis Van Gaal helyére érkezik a Manchester Unitedhez. A BBC és a Sky Sports értesülései holnap jelentik be José Mourinhot a Vörös Ördögöknél. 

cristiano-ronaldo-2

Forrás: capitelerts.org

A portugál támadó sok sikert kíván a volt Real Madrid edzőnek, és reméli, hogy Mourinho kezei alatt a Manchester United újra az élre kerül. Ronaldo, habár már hét éve elhagyta Angliát, még mindig törődik volt klubjával.

“Ha ez az, amit a Manchester United akar, akkor elfogadom a döntésüket. Remélem, hogy Mourinho újra az élre vezeti a csapatot. Bánt, hogy tudom, hol állnak éppen, mert még mindig helyük van a szívemben.”

A portugál támadó mesélt Mourinhoval való kapcsolatáról is, és azt is leszögezte, hogy nem haragszik az edzőre:

“Biztos vagyok benne, hogy egy nap még jóban leszünk. Tudnod kell, hogy kell megbocsátani a másiknak, az apám pedig megtanított arra, hogy ne bántsak meg senkit. Megvoltak a problémáink, mint mindenki másnak, például a feleségével vagy a barátnőjével, de ha ma találkoznék vele, semmi gond nem lenne köztünk. Ugyanúgy tudnék edzeni az ő irányítása alatt, mint ahogy Ancelotti és Benítez edzősége alatt is tudtam.”

José Mourinho 2010 és 2013 között volt a Real Madrid edzője, ahol Cristiano Ronaldot is edzette. Mourinho úgy jött el a klubtól, hogy több játékossal is megromlott már a viszonya, köztük a portugál sztárral is.

Szigeti Andrea