Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: Újabb roham a válogatott szélsőért

Ismét fellángoltak a pletykák Dzsudzsák Balázs körül. Válogatottunk kapitányát újfent hírbe hozták a Hertha BSC-vel, ám az Eb-szereplés nagyban befolyásolhatja az üzletet.

Berlinbe vezethet a magyar szélső útja.

Berlinbe vezethet a magyar szélső útja.

Nem nyugszik a török média, amely a piacnyitás és az Európa bajnokság közeledtével tudni véli, Dzsudzsák Balázs, a Bursaspor magyar válogatott szélsője Németországban folytathatja pályafutását. A Bursasporda Bugün információi szerint a Hertha és a Hamburg is élénken érdeklődik a válogatott csapatkapitánya iránt. A lap kifejtette, a berlinieknek előnyt élveznek, hiszen Dárdai Pál személyében nemcsak honfitársa, de korábbi szövetségi kapitánya edzheti Dzsudzsákot. Ugyanakkor a szélső ára 2,5 millió euró körül mozog, és a lap úgy tudja, a Hertha kész kifizetni ezt az összeget a Bursaspornak.

Emellett az is felröppent, hogy a 2015-ben kölcsönadott Hoszogai Hadzsime játékjogáért cserélték volna el Dzsudzsákét, ám a törökök nem mentek bele az üzletbe. Egy éve már felröppent, hogy a 77-szeres válogatott támadó a német fővárosba költözik, ám akkor meghiúsult az transzfer.

Gavalovits Sándor