Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolásfigyelő: Negredo klubbot vált!

Egybehangzó információk szerint újfent klubváltás előtt áll a spanyol nemzeti csapatból kimaradó, idén teljes mértékben felejthető produktumot nyújtó támadó Álvaro Negredo. A 30 esztendős gólfelelőstől csapata a Valencia válna meg, a pletykák pedig Olaszország, azon belül pedig Milánó irányába mutatnak.

FotorCreated
A korábban a Sevilla és a Manchester City színeiben igen eredményesen, gól gazdagon futballozó csatár Valenciában nem váltotta meg a világot. Két szezon alatt 74 tétmérkőzésen mindössze 18 alkalommal talált be, előbb kölcsönjátékosként, majd a “denevérek” igazolt labdarúgójaként (28 milliót fizettek érte a Manchester City-nek) idén mindössze 5 bajnoki találatig jutott 25 mérkőzésen. A visszafogott teljesítmény mellett pedig igen magas fizetése szúrja a klubvezetés szemét, így indítványozzák a labdarúgó eladását.

Negredo menedzsere már az első lépéseket is megtette, a szálak Milánó irányába vezetnek, ám azt még nem tudni, hogy az Inter, vagy az AC Milan ajtaján kopogtatnak. A transfermarkt.de szerint 22 millió euróra rúg a csatár piaci ára, akinek 2019-ig szóló szerződése van, ám a Valencia aligha gördít akadályt amennyiben egy átlagosnak mondható ajánlat érkezik.