Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A Bayern csatára nem eladó!

Ahogy minden nyáron, úgy most is összeboronálják a Real Madridot a legnagyobb sztárokkal – most a Bundesliga gólgyárosa a kiszemelt.

Kép: Sky Sports

Kép: Sky Sports

A német Der Spiegel értesülései szerint a Real Madrid elkezdett lépéseket tenni a lengyel Robert Lewandowski megszerzése felé – a játékos ügynöke saját maga erősítette meg, hogy a háttérben már felvették a kapcsolatot. Lewa 2014-óta Bayern-játékos, ám ahogy korábban ő is utalt rá, szeretné kipróbálni magát más bajnokságokban is.

A Kicker szerint viszont ez az időszak nem 2016-ban veszi majd kezdetét. A német lapnak ugyanis Karl-Heinz Rummenigge nyilatkozott, aki egyértelműen visszautasította a pletykákat.

“Egy dolgot tudok biztosan: Robert Lewandowski a Bayern Münchenben fog játszani jövőre. A döntés megszületett. Nem adjuk el Lewandowskit, nem számít mennyit kínálnak érte.” – mondta a klub elnöke.

A lengyel csatár már 6 éve játszik Németországban és kipróbálná magát máshol is: állítólag a Real mellett sok angol klub is szeretné őt megszerezni, de ezek szerint a váltásra majd csak valamikor később kerülhet sor.

Baranyai Balázs