Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dybala visszautasította volna Manchestert?

Fura hír látott napvilágot Itáliában. Egy olasz lap, nevezetesen a Tuttosport lehozta, hogy a Juventus üdvöskéje, Paulo Dybala visszautasított egy busás üzletet, ami Angliából érkezett. Ki gondolta volna?!

paulo_dybala_wallpaper_2015_16_by_chrisramos4-d9jw4lt 

Maga a szerződés állítólag Manchesterből jött neki. Pontosabban a város vörös feléből. A sportlap értesülései szerint, az argentin csillag egy 4.5 milliós szerződést utasított el. Értsd, ennyit keresett volna évente! Jelenleg a Juventus színeiben, 2.5 millió eurót kap éves lebontásban. Ergo majdhogy csak a dupláját keresete volna a 22 éves támadó.

Az is igaz azonban, hogy ez csak a személyes juttatás volt. Mivelhogy Dybala elutasította az angolokat, azok meg sem próbálták felvenni a kapcsolatot a Juvéval. Igaz,nagy valószínűséggel az is kudarc lett volna, hiszen a bajnokság befejeztével, az olaszok sportigazgatója elmondta, hogy a támadó nem eladó.

Miért érdekes ez a hír? Nos ez egy üzenet a játékos részéről a nagy befektetők felé. Azonban figyeljük csak tovább a fiatal csillagot, hiszen a futballban bármi megtörténhet. És teszem azt lehet, hogy mondjuk egy spanyol ajánlatnak, már nem tudna nemet mondani.

Borbély Szabolcs