Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme Balotelli kérői!

Igen, igen. Még akad csapat, sőt .. csapatok, akik szívesen látnák az olasz támadót a keretükben. Még úgy is, hogy ez a szezon talán élete legrosszabb idénye volt. Mindenesetre vannak jelentkezők és hála az olasz sportoldalaknak, most már mi is tudjuk, hogy kik azok akik a háttérben munkálkodnak a támadó kegyeiért. 

Kép: theguardian.com

Kezdjük szép sorban. Mondjuk távolodjunk Milánótól. Mert bár Balotelli a Liverpool játékosa még, a Milan csapatának nyilatkoznia kell arról, hogy mégis mik a tervei a labdarúgóval. Egyenlőre ez is nagy kérdés, hiszen az AC Milannál jelenleg nagyobb gondok is vannak, mint Super Mario sorsa, de tételezzük fel, hogy nem tartják meg. Akkor mit tehet az olasz?

Nos ő sok mindent nem, hacsak nem megy el kubik melózni valahova, de az ügynöke, Mino Raiola annál többet tehet a kedvencéért. Olasz hírforrások szerint, Mario maradhat a Seria A-ban, mert a Lazio feltűnően sokat érdeklődik az állapota iránt. Ugyanis a hírek szerint Prandelli veszi át a vezetőedzői pozíciót a rómaiaknál, ő pedig nagy csodálója Balonak.

Mi történik akkor, ha ez a forgatókönyv a kukába kerül? Akkor jöhet képbe  Galatasaray. A török klub is szívesen a soraiba tudná a csatárt, ám ott inkább marketing húzásról lenne szó. Igaz, ez csak egy összeesküvés elmélet. Azonban a kíváncsiskodás valós a klub részéről.

Na de mi lesz akkor, ha a török kaland sem jön össze? Az olaszok szerint, akkor jöhet Kína. Ezt már nem kell ecsetelni. Ott már nem a karrier ápolása, építése a cél. Mindenesetre ott is számolnának Balotelli szolgálataival.

De nem ejtettünk szót a jelenlegi klubjának álláspontjáról. Azért, mert a Liverpool határozott volt vele kapcsolatban. Nem! Klopp terveiben Super Mario nem szerepel. És amikor azt mondom, hogy nem szerepel, akkor értsük úgy, hogy tényleg nem szerepel. Mindenesetre Balotelli jövője még egy nagy kérdőjel, de most már láthatjuk milyen opciókkal rendelkezik. Egyenlőre.

Borbély Szabolcs