Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyilatkozott a friss BL-győztes a jövőjéről!

Még nem telt el 24 óra a Real Madrid BL sikere óta, már bombázzák szegény játékosokat a jövőjükről érdeklődő újságírók a kérdéseikkel. Az első ilyen labdarúgó, Kovacic lett. Őt célozták be elsőnek és horvát készséggel válaszolt is.

Real Madrid CF v Real Sociedad de Futbol - La Liga

Mateo Kovacic nem először kerül a középpontba. Mármint az átigazolási piac kapcsán. Jóformán mióta Madrid napsütötte városába került a fiatal középpályás, azóta a levegőben lóg az esetleges távozása. Amennyiben hihetünk az olasz és a spanyol újságoknak/fórumoknak akkor az elmúlt hetekben az AC Milan érdeklődött iránta a legintenzívebben. Erre kérdeztek rá a kollégák. Kovacic nem hunyászkodott meg a kíváncsiskodástól:

“… ami számít, hogy megnyertük a Bajnokok Ligáját és nagyon boldog vagyok emiatt. Egy nagyon nehéz sorozaton, tornán vagyunk túl. Anno csalódott voltam, hogy el kellett hagynom az Intert, de a Real egy nagyszerű gárda. Fiatalon érkeztem, de rengeteg mindent megtapasztaltam, s még többet láttam. Tudtam, hogy lesznek nehézségek, de most az EB-re fókuszálok.”

Amikor megkérdezték a váltásról, így reagált a horvát válogatott:

“Ahogy mondtam, nyertünk és most ez a legfontosabb. Jön az EB és utána még mindig öt éves szerződésem van. Szeretettel emlékszem vissza Milánóra, ami egy gyönyörű város és egy olyan nagy klubnál játszottam, mint az Inter. Ha a Milan hívna? Nem gondolok most más csapatra. Igaz, minden megtörténhet az életben, de nem gondolok most erre.” 

Borbély Szabolcs