Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Drogbanda rabolta el az Olympiakos válogatott csatárát

A BBC sorait böngészve bukkantunk a hírre, mely  szerint fegyveres, vélhetően drogkartell támadás áldozata lett a görög Olympiakos csatára Alan Pulido. A rendőrség a mexikói katonasággal karültve keresi a 25 esztendős válogatott támadót, akiről nem tudni, hogy él-e még, illetve, hogy milyen célból rabolták el a tettesek. 

Forte

Az eset vasárnap hajnalban történt  az észak-mexikói Tamaulipas államban (ez Mexikó egyik legveszélyesebb környéke). A labdarúgó és párja, akit a tettesek a helyszínen elengedtek, egy partiról tartottak hazafelé, amikor autójukat fegyveresek vették körbe furgonokkal. Az egyik ilyen jármű belseje emésztette el a gólfelelőst, ekkor látták őt utoljára. A hatóság nagy erőkkel nyomoz és várják az elkövetők jelentkezését, illetve az esetleges követeléseket. Nem túl fényes statisztikák vannak Mexikó ezen környékén, hivatalosan több erez, nem hivatalosan pedig állítólag több mint tízezer embernek vész nyoma évente. Nyilván ez esetben most más a történet, a rablók valószínüleg tudják, hogy kit rángattak be az autójukba.

Pulido a mexikói Tigres UANL labdarúgója volt korábban, 2015 januárjában jött át Európába. Fél szezont töltött a Levediakos kötelékében, majd Pireuszba szerződött, idén görög bajnok lett, 15 mérkőzésen 6 gólig jutott. Mexikói kerettag volt a 2014-es Vb ideje alatt, ám pályára nem lépett, míg élete első válogatott mérkőzésén mesterhármast jegyzett.

Friss hír esetén természetesen beszámolunk a fejleményekről…