Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékosával is hosszabbított a Manchester United! – hivatalos

Két labdarúgójával is szerződést hosszabbított az angol élvonalbeli labdarúgó – bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A mai nap folyamán a Manchester United két ifjú labdarúgójának, nevezetesen Marcus Rashforddal és Cameron Bortwick-Jacksonnal is új szerződést kínált fel. A “vörös ördögök” mindkét tehetsége 2020 júniusáig érvényes kontaktust írt alá, amely tartalmaz további egy szezon erejéig szóló hosszabbítási opciót is. No, de tekintsünk meg, hogy is sikerült számukra a bemutatkozó idény. 

02C3952D9A914B70B2AF1AF5CEB9476E

Marcus Rashford egy Midtjylland elleni Európa Liga mérkőzésen debütálhatott a Manchester United első csapatában. Az ifjú angol gyorsan bizonyította a belevetett bizalmat, hiszen duplázni tudott, majd három nappal később az ősi rivális Arsenalt is mondhatni padlóra küldte. Minden frontot egybe véve 18 mérkőzésen kapott lehetőséget, melyek során 8 találatig jutott. 

EBBA483389E04E2E8DD96DB93C93BCD8

Cameron Borthwick-Jackson előbb átesett a “beavatáson”, mint honfitársa, aki a 12. fordulóban a West Brom ellen léphetett pályára először, majd egy hónappal később a Bajnokok Ligájában is bizalmat szavazott neki van Gaal. A különböző kupasorozatokban 14 alkalommal kapott esélyt a bizonyításra. 

Németh Boldizsár