Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eb 2016: Feladatot kapott a tornáról lemaradó belga csapatkapitány

Az már korábban eldőlt és nyilvánvalóvá vált, hogy a hetvenszeres belga válogatott védő, aki nem mellesleg alapesetben  a csapatkapitánya a nemzeti gárdának, nem lesz ott a 2016-os kontinenstornán sérülés miatt. A BBC azonban kapott a lehetőségen és felkérte, vagy ha úgy tetszik leigazolta a lábadozó focistát a soraiba.

Vincent+Kompany+Wales+v+Belgium+FIFA+2014+W07p9xv0-3fl

A Manchester City klasszisa a brit közszolgálati televízió szakkommentátoraként dolgozik majd az elkövetkezendő másfél hónapban. Ezáltal pedig egy olyan illusztris társaságba került, mely előtt bárki megemelné a kalapját. Gary Lineker, Alan Shearer, Rio Ferdinand, Thierry Henry, Gianluca Vialli névsor bővült ezzel most a belga nevével.

A belga válogatott Kompany nélkül is a torna egyik favoritjának számít, a játékoskeret félelmetes, sőt még az a névsor is, mely a tornáról lemaradó játékosok nevét tartalmazza. Kényelmes gond lehetett a szövetségi kapitány számára, hogy kit hagyjon ki.

Sérülés miatt nem lehet ott: Vincent Kompany (Manchester City)
A keretszűkítés áldozatai lettek: Nacer Chadli (Tottenham), Thorgan Hazard (Mönchengladbach), Kevin Mirallas (Everton), Adnan Januzaj (Manchester United)