Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ők utazhatnak Franciaországba – ÍME A MAGYAR KERET

Ma délután 15:00-kor Bernd Storck keretet szűkített, és kihirdette, hogy kik utazhatnak majd Franciaországba.

storck1-e1437390683339

Az Eb előtt még vár megmérettetés a magyarokra. Szombaton, Gelsenkirchenben a világbajnok német együttessel fog megmérkőzni az Európa bajnokságra 44 év után kijutott csapat.

A 23 fős keret:


Kapusok:
 Király Gábor (Haladás), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig)


Védők:
 Fiola Attila (Puskás Akadémia), Bese Barnabás (MTK), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton), Lang Ádám (Videoton),  Kádár Tamás (Lech Poznan), Korhut Mihály (DVSC-Teva)

 

Középpályások: Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Nagy Ádám(Ferencváros),  Kleinheisler László (Werder Bremen), Pintér Ádám (Ferencváros), Stieber Zoltán (Nürnberg), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan)

 

Támadók: Böde Dániel(Ferencváros) Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Szalai Ádám (Hannover), Németh Krisztián (al-Garafa), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava),

Bernd Storck kihagyta a keretből Megyeri Balázst. A Getafe játékosa már el is hagyta az ausztriai edzőtábor. A mezőnyjátékosok közül Gyurcsó és Korcsmár is a kapussal tartott. Storck fontosnak tartja a fiatal játékosok fejlődését, ezért Sallai, Vida és Kocsis továbbra is a kerettel tart. A fejlődésük érdekében a válogatottal tartanak Gelsenkirchenbe is, ahol a magyarok az utolsó felkészülési mérkőzésüket vívják meg a világbajnok németekkel.

A kerettagok közül mindenkinek újdonság lesz a kontinens viadal, azonban Bese az, aki Storck a mély vízbe dobott, mivel a válogatott mezt még sohasem húzhatta magára.

Nagy Gábor