Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerb középpályás az első debreceni igazolás

Kezdenek beindulni a csapatok az átigazolás frontján, hisz ma már a 3.igazolásról írhatunk. Ezúttal a Debrecen jelentette be, hogy a középpályára igazolt egy új játékost.

danilo_sekulic_730x451 - dvscdvsc.hu

Danilo Szekulics a DVSC-TEVA csapatában folytatja a pályafutását. A 26 éves, 181 centi magas középpályás a Vojvodina együttesétől érkezett, és négyéves szerződést kötött a Lokival. Posztját tekintve védekező középpályás. Az előző szezonban 32 élvonalbeli meccsen 3 gól és 1 gólpassz fűződik a nevéhez, az Európa – liga selejtezőkben 8 meccsen 1 gólpasszt osztott ki (MTK, Spartaks Jurmala, Sampdoria és a Viktoria Pilsen ellen léphetett pályára).

A dvsc.hu az alábbiakban mutatja be új szerzeményét:

“Szekulics a Vojvodinában kezdte a pályafutását, majd szerepelt az FK Proleter, a Hajduk Kula és a Vozdovac együttesében is. 2014-ben tért vissza a Vojvodinához, amely csapatnak alapembere volt. A legutóbbi szezonban 32 bajnoki mérkőzést játszott, három gólt szerzett. A Vojvodina az előző szezonban a play-off körig jutott az Európa-ligában, Szekulics mind a nyolc mérkőzést végigjátszotta, kimagaslóan teljesített többek között a Sampdoria ellen 4-0-ra megnyert találkozón is.”

Endrődi Dávid