Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVTK: szinte biztos a korábbi Fradi csatár érkezése

Tavaly nyáron szerezte vissza a Haladás, korábbi csatárát Ugrai Rolandot a Ferencvárostól. A szélvészgyors szélső, a Radó transzferbe került bele, idén nyáron viszont már egy ideje rebesgették, hogy tovább áll.

ugrai - csakfoci.hu(fradi.hu)

Nem is utazott el a Haladás osztrák edzőtáborába, ahol meg is írták, hogy a DVTK labdarúgója lesz. Az Észak-Magyarország információja szerint péntek estére megegyezés született Ugrai ügyében és a csatár a DVTK-ban folytatja pályafutását. Eleddig 87 élvonalbeli meccsen 12 gólig jutott. A Haladásban mutatkozott be az NB I-ben, majd 2014 januárjában megszerezte a Fradi. 1,5 évig tartozott a budapesti zöld – fehérek keretéhez, de nem jött ki számára a lépés. Mikor 2015 januárjában megszerezték Varga Rolandot, már borítékolható volt, Ugrai távozása. Tavaly nyáron visszatért Szombathelyre, de ott is többször sérülés hátráltatta.

További diósgyőri hírek. Egerszegi Tamás még nem írta alá új szerződését, de szinte biztos, hogy marad a klub játékosa. Miroslav Grumicról már májusban bejelentették, hogy nem hosszabbítják meg lejáró szerződését, eddig a piros – fehérekkel edzett. A tegnapi napon viszont elköszönt a korábbi csapattársaitól. Magyar és szerb csapatok is szeretnék keretükben tudni.

Egyed Balázs, Csicsvári Milán, Icsó Zsolt és Balogh Alex próbajátékon Cigándon szerepelnek. Ők azok a játékosok, akikre számít a klub, de a jelenlegi csapatba még nem tudnak bekerülni. Az NB III-at már kinőtték, ezért inkább NB II-es csapatnak adnák kölcsön.

Endrődi Dávid