Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőtáborban a Vasas

Tegnap óta 24 labdarúgóval edzőtáborba utazott a Vasas focicsapata. Az osztrák edzőtábor alatt két edzőmeccset játszanak, majd jövő hétvégén a haza fele úton a szombathelyi Király kupán is részt vesznek. Reményeink szerint a névadó, akkor még Franciaországban lesz.

12993492_1792254044395203_5093133717339858066_n békéscsaba - vasas (2)(Békéscsaba facebook)

Nézzük az utazó keretet, miután a Vasas a távol maradókról nem adott felvilágosítást, a különböző kósza hírek alapján megpróbálom összeírni.

Kapusok: Polekszics, Nagy, Póser,
Védők: Preklet, Debreceni, Ristevski, Korcsmár, Czingráber, Osváth, Vaskó, Hangya
Középpályások: Kleisz, Czvitkovics, Vida, Berecz, Remili, Szivacski
Támadók: Ádám, Könyves, Pavlov, Ignatidis, Murka, Novák, Sallói.

Kapusok: Polekszics érkezett Békéscsabáról, így várható volt, hogy egy hálóőr tovább áll. Végül a tavaszi első számú kapus szerződését nem újították meg. Hermány Bence a Nyíregyházához írt alá a héten 2 éves szerződést.

Védők: Vaskó Tamás Békéscsabáról érkezett, Czingráber Máté pedig siófoki kölcsönadásról tért vissza. Őt tavaly nyáron a Haladástól szerezték meg. Nem utazott Grúz Tamás, akiről az a hír járja, hogy az NB III-as Győr játékosa lehet a következő szezonban. Tamás László szintén Siófokon szerepelt kölcsönben, de mivel nem került be az utazó keretbe, így biztos az újabb távozása.

Középpályások: Christian Müller a felkészülés eleje óta nem tért vissza a Vasashoz, így szinte biztos, hogy távozik. Milos Adamovictól elköszöntek. Kleisz már ősszel is a nagyokkal edzett, ő a Vasas utánpótlásából került ki. Gál Mátyás Siófokon volt kölcsönben, mivel nem került be az utazó keretbe, így ő is távozhat.

Csatárok: Murka Benedek visszatért a siófoki kölcsönszerződéséből. Sallói Dániel a Kansas Citytől érkezett az őszi szezonra kölcsönbe.

Endrődi Dávid