Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Moniz kedvenc játékosát csábítja

Ricardo Moniz szereti korábbi játékosait, új állomáshelyére csábítani. Anno a Fradihoz is olyan labdarúgókat invitált, akiket ismert korábbról. Később a Notts Countyhoz Jennert és Aboraht hívta zöld – fehér időszakából, míg Leonardoval már több csapatnál is együtt dolgozott.

leonardo - valogatott.blog.hu(csakfoci.hu)

Nyár óta a holland FC Eindhoven csapatát trenírozza a holland mester. Érdekes volt, hogy már azelőtt kinevezték a holland másodosztályú csapat kispadjára, hogy még nem dőlt el melyik osztályban fognak szerepelni, miután osztályozót játszottak a NAC Breda ellenében. Végül az első meccset 1-0-ra megnyerték, a másodikat 2-0-ra elveszítették, így marad a Jupiler League. A csapat játékosa volt már az előző szezonban, a korábbi román utánpótlás válogatott Andrei Ionescu, aki szintén Moniz játékosa volt a Fradinál.

A napokban pedig próbajátékra (?) jelentkezett a brazil Leonardo. Akit Moniz jól ismer, hisz korábban Feyenoordnál, a Salzburgnál, a Fradinál és az 1860 Münhennél is volt már a holland játékosa. Leonardo mióta elhagyta a Fradit (2 éve), már több helyen megfordult, a tavalyi bajnokságban Ausztráliában játszott. Június elején azt nyilatkozta, hogy várhatóan közel Magyarországhoz fog játszani, ugyanis a szlovák Slovan Bratislava nagy erőkkel csábítja. Erre fel, lehet, hogy a holland 2.osztályban fog játszani.

Endrődi Dávid