Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy Ádám kérői! – Eddig 11 név a kalapban

Az Európa-bajnokság után rövidesen visszatérnek klubcsapataikba a magyar válogatott tagjai, s mint azt tudjuk, a labdarúgás száguldó cirkuszában nincsen megállás. A héten már a BL-ben és az EL-ben selejteznek a csapatok, s javában zajlik a felkészülés a 2016/17-es szezonra. De vajon a magyar játékosok közül ki hol kezdi meg az előttünk álló évadot? A sikerek és a mutatott produktum tükrében többeknek is nívós megkeresésekkel számolhatnak. Dzsudzsák Balázs számára talán az utolsó nagy lehetőség következhet, emellett pedig mindenki a legnagyobb magyar ígéret Nagy Ádám klubváltását lesi. Itthon és külföldön nap mint nap jelennek meg hírek, eddig 11 klub révén hozták hírbe a Ferencváros játékosát. Összegeztünk és körülnéztünk a hírek rengetegében.

00341236

Az Európa-bajnokság előtt 1,5 millióra taksálták a Fradi 21 esztendős védekező középpályását, ez az összeg azonban már nem mérvadó, szinte biztosak lehetünk benne, hogy jócskán megemelkedett. A történések révén a fővárosi zöld-fehérek hatalmasat profitálhatnak a klubváltásból, ám elsődlegesen a magyar futball számára az a fontos, hogy Nagy váltson és jó döntést hozzon. Elébe nem szabad akadályt gördíteni.

Sorra jönnek és jöttek a pletykák, van amivel többet érdemes foglalkozni, van, ami mellett pedig el lehet haladni említés szintjén. Az osztrákok elleni mérkőzést követően olasz érdeklődésről lehetett hallani, a Bologna révén, ám ezek a hangok gyorsan elhalkultak. Némileg kacsa szaga volt és van a Chelsea és a Liverpool érdeklődésének, persze a mai világban soha nem lehet tudni. Szokás mondani, hogy majd ha már alá lesz írva és hivatalos…! Mindenesetre mi ezen klubokat nem tettük a komoly kérők kalapjába, ahogyan a török Trabzonsport sem.

Rögtön a Bologna után lehetett hallani a portugál Braga érdeklődéséről és arról, hogy a két klub egyezségre jutott, ám egy nappal később az egyik legnagyobb portugál lap a Record Nagy Ádámmal és Benfica címerrel jelent meg a címlapon. A mai napig a portugál sztárcsapat tűnik az egyik legkomolyabb kérőnek. Ha pedig komoly kérők, a Bundesligában szereplő Hamburg egészen kitartónak tűnik, emellett pedig a frissen visszajutó Freiburg is szívesen látná a hírek szerint soraiban a magyart. Egy meglepő nevet olvashattunk a Ferencváros honlapján, Thomas Doll a Kickernek adott nyilatkozatában három konkrét klubot említett, a Benfica és a Hamburg mellett az osztrák Rapid Wient.

Emellett a francia Marseille nevét is elhelyezték a cilinderben, állítólag az Izland elleni mérkőzésen ott voltak a klub szakemberei, s Ádám teljesítménye meggyőzte őket. Végezetül pedig egy érdekes név, egy Premier League csapat, a regnáló bajnok a Leicester City személyében, a klub, mely a Bajnokok Ligájában való bemutatkozásra készül.

A lehetőségek tárháza nyitott, Nagy Ádám és a magyar csapat hétfőn landolt Budapesten, pihenésre pedig nincsen idő, a csapatok ugyanis sorba állnak. Egy biztosnak tűnik, Nagy Ádám nem a Ferencváros játékosaként kezdi meg a 2016/17-es szezont, ezzel Thomas Doll is tisztában van.