Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gyirmót: 1 védő hosszabbít 2 játékos távozik

Az NB II bajnokáról a Gyirmótról eddig kevés hír szivárgott ki. Keveset lehet tudni, hogy a következő szezonban kik fogják alkotni a csapatot. Urbányi István irányításával múlt héten kezdték el az edzéseket, mára 3 játékos sorsa eldőlt.

NAGY SANDOR gyirmotfc.hu(gyirmotfc.hu)

2014 nyarán a Lombard Pápától érkezett a korábbi Fradista nevelésű Nagy Sándor. (ikertestvére, a másik újonc Mezőkövesd labdarúgója) A mai napon 1+1 évvel meghosszabbította lejáró szerződését. Nagy a védelem mindkét oldalán bevethető, csupaszív labdarúgó.

Bohner Roland tavaly nyáron érkezett Szolnokról, télen kölcsönbe került Mosonmagyaróvárra, a kevés játéklehetőség miatt. Mostanra eldőlt, hogy végleg megszerezte az NB II újonca a játékjogát, a védelemben és középpályán is bevethető labdarúgó játékjogát. Bohner korábban a Paks színeiben az NB I-ben is szerepelt.

1,5 éve Kecskemétről tért “haza” Varga Róbert. Varga az ETO neveltje, nem messze lakik a Gyirmót pályájától. Sérülés hátráltatta, 1,5 év alatt összesen 1 NB II-es találkozón lépett pályára. Eddig az NB I-ben 144 meccsen 6 gólig jutott. Pályafutása alakulásáról, jelenleg nincs további információnk.

Endrődi Dávid