Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vasas: többen elhagyják a csapatot

2 héttel ezelőtt mikor Ausztriába utazott edzőtáborba a Vasas, mi már jeleztük, hogy várhatóan az alábbi labdarúgók a következő szezonban már nem Angyalföldön játszanak, s tessék, igazunk lett.

pic2_1969(vasasfc.hu)

Hermány Bencéről már mi is többször megírtuk, hogy a Nyíregyháza kapusa lesz a következő bajnokságban. Grúz Tamást korábban összeboronálták a megújuló ETO-val, de többet érez magában a harmadosztálynál. Jelenleg próbajátékon szerepel az NB I-es újonc Mezőkövesdnél. Christian Müller a felkészülés első napjaiban nem érkezett vissza Németországból, ezen jelekből sejteni lehetett, hogy vele sem számolnak a következő szezonban. Milos Adamovicról ma írtuk délelőtt, hogy hazájában talált csapatot, s a Surdulicánál folytatja. Danijel Romics, tavaly Pécsről érkezett, de kevés lehetőséget kapott, így az ő távozása sem meglepő. Siófokon voltak az előző idényben kölcsönben Gál Mátyás és Tamás László, ők idén sem a Vasasban játszanak, de azt még nem tudni, hogy hol. Lehet, hogy visszatérnek a Balaton partjára.

Szintén siófoki kölcsönből tért vissza Murka Benedek és Czingráber Máté, ők el is utaztak az osztrák edzőtáborban, tehát előttük még ott a lehetőség, hogy jövőre a piros – kékeknél szerepeljenek.

Endrődi Dávid