Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DVTK: aláírt a válogatott középpályás

A múlt heti szurkolói ankéton Benczés Miklós a DVTK sportigazgatója, 3 átigazolást vetített előre erre a hétre. Akkor annyit mondott, hogy egy válogatott védekező középpályás is aláírhat a csapathoz. No a mai napon ez megtörtént, igaz nem magyar, hanem grúz válogatott érkezett.

Murtaz_Daushvili_a_DVTK_jatekosa_friss_murtazdaushvili_igazolas_1120(1)(dvtk.eu)

Murtaz Daushvili 28-szoros grúz válogatott védekező középpályás, az ukrán első osztályban szereplő Karpaty Lviv csapatában szerepelt az elmúlt években. Két évre írt alá, ezzel Guram Adzsojev után a „Buba” becenévre hallgató játékos lett a DVTK történetének második grúz labdarúgója. Pályafutása során eddig 2 csapatban fordult meg, hazájában a Zestafoni, és Ukrajnában a Karpaty Lviv labdarúgója volt.

– Murtaz jelenleg is a grúz válogatott tagja – mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója a dvtk.eu-nak nyilatkozva – 28-szoros grúz válogatott játékos, aki a korosztályos nemzeti csapatokban is folyamatosan szerepelt. Elsősorban a középpálya közepén, védekező középpályásként tudunk rá számítani. Nagyon agresszív, jó labdaszerző játékos, aki kifejezetten a vezetőedző, Horváth Ferenc kérésére érkezett a Diósgyőrhöz.

Endrődi Dávid