Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Ronaldo generációja legjobbja”

Cristiano Ronaldo jó eséllyel karrierje legszebb napjait éli, lévén nem is olyan régen nyerte meg a Real Madriddal a Bajnokok Ligáját, míg a portugál nemzeti csapattal a minap ült fel Európa trónjára.

crtrófea001

A világ még mindig nem egészen állt talpra a meglepetésből, miután a portugálok képesek voltak legyűrni a franciákat a párizsi Európa-bajnoki döntőben. A döntő egyik hőse úgy lett Ronaldo, hogy még fél órát sem tölthetett a pályán sérülésének köszönhetően.

Ugyan összességében messze nem „CR7” volt a franciaországi kontinens torna legjobbja (hála a fizikailag és mentálisan is kifacsaró idénynek), lehetetlen elmenni személyének fontossága mellett. A trófea átvétele után egyébként a Real Madrid sztárja még egy ölelést és pacsit is kapott egykori manchesteri mesterétől, Sir Alex Fergusontól, aki nem szégyenlősködött volt tanítványáról egy nagyon hízelgőt nyilatkozni:

„Cristiano Ronaldo hihetetlen vággyal van azért, hogy focizzon. Mindig azt akarja, hogy fejlődni tudjon és nyerni. Határozottan ő a legjobb játékosa a generációjának.” – nyilatkozta a skót edzőlegenda a német Bildnek.

Balogh József