Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Bundesliga 2-es gólkirályt igazolt a Vasas! – hivatalos

Korábbi Bundesliga 2-es gólkirályt igazolt a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (NBI) szereplő Vasas – tette közzé a klub hivatalos oldala. 

pic2_2015

A Michael Oenning által vezetett Vasas megszerezte Mahir Saglik játékjogát, akivel 1+1 évre szóló szerződést kötött az angyalföldi együttes. 

„Mahir Saglikkal egyéves szerződést kötöttünk, azzal a kitétellel, hogy ha megfelelően teljesít ezen időszak alatt, akkor az automatikusan egy évvel meghosszabbodik. Valószínűleg Mahir e hét végén még nem játszhat, nagyobb az esély arra, hogy a jövő hétvégi bajnokin már Michael Oenning vezetőedző rendelkezésére állhat. Természetesen mindent megteszünk, hogy minden engedélye minél előbb meglegyen, ám ezek nemcsak rajtunk múlnak”. – közölte Vancsa Miklós az aláírást követően a klub hivatalos honlapjának. 

Mahir Saglik olyan csapatokat járhatott meg pályafutása során, mint a Wolfsburg vagy éppen a Dortmund, viszont egyik klubnál sem tudott meghatározó játékossá válni. Karrierje folyamán leginkább a Bundesliga 2-ben illetve alacsonyabb ligákban rúghatta a bőrt. A másodosztályban a 2013/2014-es szezonban lett gólkirály, amikor is 29 bajnokin 15 találatig jutott.  

Németh Boldizsár