Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – július 28.

Egyre közelebb az új szezon kezdete. A csapatok már javában készülnek az új szezonkezdetre, a topklubok ilyenkor mélyen a zsebükbe nyúlnak és próbálják megerősíteni a keretüket. Az átigazolási szezonban rengeteg a hír és hivatalos transzfer. A FociClub.hu összeállította nap legfontosabb  átigazolási híreit.

transzossz

Manchester United: a Juventus francia csillaga Paul Pogbának a menedzsere kijelentette, hogy már a végső fázishoz érkeztek a tárgyalások és hamarosan pont kerülhet a francia játékos szerződtetésnek a végére.

Arsenal: az ágyúsok bejelentkeztek a Valencia német védője Mustafiért. A német játékos idén a franciaországi Eb-n is rész vett és gólt is szerzett. A védőért az Arsenal 15-20 milliót fizetne a spanyoloknak.

Leicester City: a rókák egyik legkeresetebb sztárját Mahrezt az Arsenal mindenáron szerződtetni szeretné, a hírek szerint Arsené Wenger 50 milliót is kifizetne az algériai játékoésrt.

Manchester City: Pep Guardiola régóta szerződtetni szeretné az Everton védőjét John Stones-t, a legfrisebb hírek szerint az angol védő egyre közelebb a Cityhez, az angol bejelentette a liverpooli kékeknél mindenképpen váltani szeretne.

Liverpool: továbbra sem ért véget az átigazolási szezon a vörösöknél, legújabb kiszemeltjük a PSV holland játékosa Jetro Willems.

Middlesbrough: tovább erősít az újonc Boro, ezúttal az élvonalből kiesett Aston Villától szerződtettek kapust Brad Guzan személyében. A játékos a hétvége folyamán írhatja alá új szerződését.