Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Büntetőkkel kapott ki a Dortmund! – videóval

Azt követően, hogy az időjárási körülmények miatt pár napja elmaradt a Manchester United és a Manchester City összecsapása a Bajnokok Nemzetközi Tornájának ázsiai túrónéján, a Manchester City és a Borussia Dortmund összecsapását megtartották csütörtök délután. A közönség két gólt és egy izgalmakkal teli büntetőpárbajt kapott a felektől, avagy német csapat ellen az utolsó pillanatig koncentrálni kell.

13735124_1460816567263652_2373584847400304178_o

Pep Guardiola jól ismeri immáron a Borussia Dortmundot, hiszen éveket töltött a Bayern München kispadján, így kiismerhette riválisát. A tapasztalatait most a City edzőjeként kamatoztathatta, igaz a német csapat is jelentősen átalakult, illetve ő is egy teljesen új társaságot treníroz. Sokáig gól nélkül folyt a játék, Castro mondhatni meccslabdát rontott a 75. percben, melyre a túloldalon Agüero egy góllal felelt. Ugye a német csapatok, avagy Pulisic a BVB fiatal amerikai támadója a ráadás utolsó másodperceiben egalizált és mentette büntetőpárbajra a meccset.

Az első pár egyaránt rontott, Passlack és Garcia, majd jött zsinórban öt hibátlan pár, míg nem Sterling hibázott és a Dortmund megnyerhette volna a meccset, ám Larsen sem tudta értékesíteni tizenegyesét, mire Angelino belőtte, Merino pedig kihagyta, így végül a manchesteri alakulat “örülhetett” a végén.

Borussia Dortmund – Manchester City 1-1 (0-0) – büntetőkkel 5-6
G: Pulisic (90+6.) ill. Agüero (79.)

További program és transzferkörkép a csapatok révén

Borussia_Dortmund

Augusztus 5. Sunderland – Borussia Dortmund
Augusztus 14. 20:30 Borussia Dortmund – Bayern München (szuperkupa)

Érkezők: André Schürrle (Wolfsburg), Ousmane Dembélé (Rennes), Mario Götze (Bayern München), Raphaël Guerreiro (Lorient), Sebastian Rode (Bayern München), Marc Bartra (Barcelona), Emre Mor (Nordsjelland), Mikel Merino (Osasuna), Jakub Blaszczykowski (Fiorentina)

Távozók: Henrikh Mkhitaryan (Manchester United), Ilkay Gündogan (Manchester City), Mats Hummels (Bayern München)

manchester-city-new-hd-logo1

Augusztus 7. 19:00 Arsenal – Manchester City

Érkezők: Ilkay Gündogan (Dortmund), Nolito (Celta Vigo), Oleksandr Zinchenko (FK Ufa)

Távozók: Florian Lejeune (Eibar), Edin Dzeko (AS Roma)