Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: „Nem szégyen, hogy függünk tőle”

Kár lenne tagadni, hogy komoly összefüggés van az FC Barcelona sikeres szereplései és Lionel Messi játéka, formája között. Sőt, a katalánok brazil sztárja, Neymar szerint nem kell azt tagadniuk, hogy bizony függenek Messitől.

messineymar001

Ha a spanyol nem is, de a katalán média szinte mindig igyekszik hangsúlyozni, hogy a Barca sikerei az elmúlt években legfőképpen a mágikus „MSN” triónak köszönhetőek. És talán jól is van ez így, lévén érthetően le akarják venni a terhet a mostanság mentális gondokkal küzdő Leo Messiről.

Azonban barátság ide vagy oda, Neymar nem finomkodott az argentin válogatottól önkényesen visszavonult társával szemben, és egyértelműen a világ tudtára adta, hogy mennyire is nélkülözhetetlennek gondolja:
„Egyértelmű, hogy a Barca függ Messitől, minden csapat függ a legjobb játékosától. Amikor azt mondják, hogy nélküle kell játszani, akkor rés van a csapatban. Messi a legjobb játékos a világon. Bárcsak örökké függhetnénk tőle.” – kedveskedett a brazil csapattárs, az ötszörs aranylabdás kollégának.

Balogh József