Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpest: Nem igazolhatnak a lilák

Megérkezett a Nemzetközi Sportdöntőbíróság határozata, igaz egyelőre még csak a tárgyalás időpontjáról, ám ez is elég, hogy ne kedvezzen az Újpestnek.

cas_szekhely_b

Nyáron már biztosan nem szerződtethet új labdarúgót az Újpest, miután megérkezett a Nemzetközi Sportdöntőbíróság engedélye tárgyalásmegtartásról. Ez ellen tiltakozott ugyan a FIFA, ám a CAS végül helyt adott a lila-fehérek kérelmének, így szeptember 15-én tartják meg a bírósági tárgyalást. S mivel augusztus 31-én lezárul az átigazolási időszak, a IV. kerületiek már biztosan nem igazolhatnak új labdarúgót, tehát Nebojsa Vignjevic-nek abból kell főznie, amivel épp rendelkezik. „A tárgyalást a CAS a kijelölt bírókkal egyeztetve 2016. szeptember 15-ére tűzte ki, azonban ez azt jelenti, hogy az augusztus 31-én záródó átigazolási szezonban csapatunk már biztosan nem tud új játékosokat szerződtetni.

Tekintettel a szeptemberre tűzött tárgyalásra, klubunk ismételten kérte a büntetés végrehajtásának felfüggesztését.

Bízzunk abban, hogy szeptemberben a Klubunk szempontjából sikeresen zárul a tárgyalás, és a következő igazolási szezon kezdetéig legalább szabadon igazolható játékosokat szerződtethetünk.” – írja a klub honlapja.

Gavalovits Sándorl