Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – a nap legfontosabb hírei – július 29.

Egyre közelebb az új szezon kezdete. A csapatok már javában készülnek az új szezonkezdetre, a topklubok ilyenkor mélyen a zsebükbe nyúlnak és próbálják megerősíteni a keretüket. Az átigazolási szezonban rengeteg a hír és hivatalos transzfer. A FociClub.hu összeállította nap legfontosabb  átigazolási híreit.

transzossz

Manchester United: Lemondta a válogatottságot a Manchester United alkalmazásában álló német középpályás, nevezetesen Bastian Schweinsteiger. A rutinos labdarúgó facebook oldalán jelentette be a hírt. Bővebben itt.

PSG:  a PSG újonnan kinevezett spanyol vezetőedzője, Unay Emery szerződtetni szeretné a Real Madrid mellőzőt támadóját Jesé Rodriguezt. A spanyol játékos iránt a Liverpool is komolyan érdeklődik spanyol sajtóértesülések szerint. Bővebben itt.

Juventus: A Sky Sports információ szerint egyre közelebb Paul Pogba átigazolása. Ügynöke az utolsó simításokat végzi, továbbá a nemzetközi sajtóban egy furcsa utalás is elkezdett keringeni. Az Manchester United mezszponzora, a Chevrolet, az Instagramon követni kezdte Pogba oldalát.

Barcelona: Törökországban folytatja a katalánok egyik legnépszerűbb játékos Adriano. A brazil játékos a török Besiktashoz szerződött. Részletek itt találhatóak.

Juventus: Gonzalo Higuain és édesapja az új klubjánál való bemutatását követően a nápolyi klub elnökét, Aurelio De Laurentiis okolta a távozásáért. Sohasem volt jó a kapcsolatom De Laurentiisszel, de ez rajta múlott és nem rajtam.Azért döntöttem az átigazolás mellett, mert rákényszerített. De Laurentiis azt mondta nekünk, senki sem fizeti majd ki a záradékban foglalt árát, ez azonban mégis megtörtént, és az ő szempontjukból a legrosszabb formában, hiszen a Juventus tette meg. Az elnökkel elfáradt a kapcsolata, így az egyedüli megoldás az volt, hogy távozik – nyilatkozta Higuain és az édesapja

Mairseille: az Angliába távozó Michy Batshuayi pótlására az OM csapata kölcsönvette a Swansea támadóját Batefimbi Gomist. A rutinos támadó számára nem lesz ismeretlen a Ligue 1 hiszen a St. Etienne-ben és Olympique Lyon-ban is futballozott már.