Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

19 éves lengyel válogatott az angol bajnok célkeresztjében – lapértesülés

Az angol bajnok Leicester City gárdája lengyel válogatott középpályást igazolna. A 19 éves tehetség az idei Eb-n is lehetőséget kapott. 

bartosz-kapustka-poland-football_3483896

A Skysports értesülései szerint a Leicester csapata szerződtetni kívánja a lengyel élvonalban szereplő Cracovia Krakow 19 éves lengyel tehetségét Bartosz Kapustka-t. A fiatal középpályás az idei franciaországi Európa-bajnokságon is lehetőséghez jutott a lengyel válogatottban. A hírek szerint az angol bajnok 6 millió körüli összegért szerződtetheti a fiatal lengyelt.

Kapustka 2014-ben került a Cracovia felnőtt csapatába, miután két évet a lengyel csapat utánpótlásában töltött el. A felnőtt csapatban  ezalatt a két év alatt a gárda egyik meghatározó játékosa lett 59 mérkőzésen kapott lehetőséget és 6 gólt szerzett.

2015. szeptember 7-én a lengyel válogatottban is bemutatkozott 18 évesen Gibraltár ellen és első gólját rögtön meg is szerezte a debütálásán. A játékost a Leicester mellett az Arsenal, West Ham és Mönchengladach is szerződtetné. A transfermarkt portál a játékos piaci értékét 5 millió euróra becsüli.