Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris megvan Gameiro helyettese a Sevillánál – hivatalos

Mint arról korábban beszámoltunk Gameiro elhagyta a háromszoros Európa-liga győztes Sevillát és a rivális Atletico Madridban folytatja. A Sevillánál nem vártak sokáig és máris igazoltak a francia csatár helyére egy támadót.

Com99oYXEAAN0II

A Sevilla hivatalos twitter oldalán jelentette be, kölcsönbe megszerezte az Atletico Madrid fiatal argentin támadóját Luciano Viettot.  A kölcsönszerződés lejártával a Sevillának lehetősége lesz a támadó megvásárlására. A Sevilla a francia Gameiro pótlására igazolta le a 22 éves argentin támadót, mivel a francia átigazolt az Atletico Madridhoz. Bővebb infó az átigazolás részleteiről itt található.

Vietto 2014 óta futballozik Spanyolországban, először a Villarreal majd az Atletico Madrid színeiben. 2011-ben vált profi játékossá az argentin Racing Club csapatában. Az argentin csapatnál eltöltött 3 szezon során 68 mérkőzésen lépett pályára és 18 találatot szerzett. Itt figyeltek fel ár a Villarreal vezetői és 2014-ben megszerezték a tehetséges argentin támadót 6 millió euróért. Egy évvel később majd háromszoros áron megvált a Villarreal az argentin támadótól és eladták az Atletico Madridnak 20 millió euróért. Madridban viszont nem találta meg a számításait az argentin és mindössze egy találatot tudott szerezni. És most Sevillában kap egy lehetőséget, hogy újra formába lendüljön és erre minden esélye megvan hiszen Gameiro távozásával akár ő lehet az első számú támada a sevillai gárdának.  A transfermarkt portál a játékos piaci értékét 14 millió euróra becsüli.

Forrás: Sevilla twitter oldala