Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy Neymar-rajongót kellett letartóztatnia a brazil rendőrségnek

A Barcelona brazil klasszisa az augusztus 5-én kezdődő Rio de Janeiró-i nyári olimpiai játékok egyik legnagyobb sztárja lehet. Brazíliában a felhajtás amúgy is óriási Neymar körül, hát még egy olimpiai focitorna előtt!

(Kép: vacantiewoningintirol.nl)

Ne legyenek kétségeink afelől, hogy a brazil olimpiai válogatott a hamarosan kezdődő riói olimpia egyik felkapott csapata lesz – A hazai szurkolók tízmilliói számára bizonyosan az lesz. A közvélemény egyértelműen azt várja, hogy Neymarral a soraiban a seleccao megszerezze története első olimpiai aranyérmét a futballtornán. A brazil keret gőzerővel készül is a startra. A játékosok körül annak rendje és módja szerint a stábtagok ügyelnek arra, hogy Neymarék csak is az előttük álló feladatra koncentrálhassanak, senki és semmi ne zökkenthesse ki a labdarúgókat. Csakhogy egyes leleményes drukkereket nem olyan könnyű távol tartani a kedvencétől!

A minap a brazilok szállásán egy végletekig elszánt szurkolót kellett letartóztatnia a rendőrségnek: “Abból a hotelból, amelyben a brazil válogatott is megszáll, kaptunk egy telefont, hogy a hotel alkalmazottjai egy gyanús személyre lettek figyelmesek, aki a szálloda mosodájában bujkált. A rendőrség őrizetbe vett egy 21 éves személyt, aki bevallotta, egy célja volt: mindenképpen készíteni akart egy közös képet a brazil csapat játékosával, Neymarral. Ennek érdekében pedig úgy gondolta, hogy meghúzza magát a mosodában, majd várja a megfelelő alkalmat. A gyanúsított mivel megszegte a hotel biztonsági szabályzatát, rendőri intézkedésre került sor.” – Áll mindez a rendőrség közleményében. A fiatalnak végül szerencséje volt, elengedték, azonban a közös kép elmaradt…

A brazilok első mérkőzésüket Dél-Afrika ellen játsszák az olimpián, augusztus 4-án, 21:00-kor.