Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rutinos védőt szerződtetett az Inter – hivatalos

Hetedik igazolását is végrehajtotta a nyáron az Internazionale csapata, amelyik egy tapasztalt argentin válogatott védőt hozott ezúttal, Cristian Ansaldit. 

Ansaldi Inter

Ansaldi a Rubin Kazanyban és a Zenitben szerzett magának nevet, itt teljesedett ki európai karrierje. A Newell’s Old Boysnál nevelkedő védő a Rubinnal kétszer is megnyerte az orosz első osztályt mielőtt a Zenithez szerződött volna. Itt nem játszott sokat, mert kölcsönadták többször is, például az Atleicó Madridnak, tavaly pedig a Genoának.

A Grifonének opciós joga volt a vásárlásra a kölcsönszerződés értelmében, ezzel pedig éltek is, majd azonnal továbbadták az Internek. A 29 éves balhátvéd 3 éves szerződést írt alá a milánói óriásoknál, az átigazolási összeget nem közölték. A másik irányba még ment korábban Diego Laxalt, valószínűleg már akkor szerepelt a megállapodásban Ansaldi klubváltása.

Ansaldi ezzel a hetedik igazolása a Nerazzurrinak, amely korábban végleg magához láncolta Dodót és Brozovicot, majd megszerezte Gianluca Caprarit, Rey Manajt, Éver Banegát és Caner Erkint, utóbbi kettőt ráadásul ingyen.

Tereh Balázs