Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Fradista tehetség távozhat

Már rég a felnőtt csapatban kellene játszania, de még csak bemutatkozni sem tudott az élvonalban, az egyik legnagyobb Fradi tehetségnek tartott Kárász Krisztián. Az 1995-ben született hátvéd, nagyapja, sőt dédnagyapja is a Fradiban sportolt. Tavasszal párszor leülhetett az elsőcsapat kispadjára, de nem esett át a tűzkeresztségen. Jelenleg úgy tűnik, egyelőre nem is fog.

facebook SM CaenKárász Krisztián jobbra a Caen mezében (Facebook)

Kedden tett fel a Facebookra egy olyan fényképet, melyen egy másik csapat mezében játszik. A francia élvonalbeli SC Caen szerelésében lépett pályára edzőmeccsen. A jobbhátvéd nagypapája Gyetvai László, aki jó pár évig a legidősebb élő válogatott labdarúgó címet viselhette. 2008-ban Kolocsay Géza halálától, 2013 augusztusáig, 95 éves korában bekövetkezett haláláig.

Gyetvai László - origo.hu Kárász nagypapájaA nagypapa Gyetvai László (origo.hu)

Idén nyáron sorra hagyták el a Ferencváros II.csapatának játékosai a Népligetet. Rácz Gergő Paksra, Farkas Aurél s Szeged 2011-hez, Silye Erik a fiókcsapat Soroksárhoz, Gyurácz András Budaörsre, Hodgyai László a román CRF Clujhoz, Szenes Bence Vácra, Zsivóczky Péter Kaposvárra, Popov Patrik Békéscsabára (?, igaz az igazolásába hetek óta nem került rá a Békéscsaba neve), Dragóner Filip pedig kölcsönbe Nyíregyházára igazolt.

Endrődi Dávid