Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

OTP Bank Liga: Döntetlen született a fővárosi rangadón!

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában megrendezésre került egy fővárosi rangadó is, melyen a rendkívül jó formában lévő Újpest az MTK Budapestet látta vendégül ideiglenesen otthonában, vagyis az Illovszky Rudolf Stadionban. A két együttes közötti összecsapás végül 0-0-ás döntetlennel zárult. 

torghelleFI629

Újpest – MTK Budapest 0-0
Helyszín: 
Illovszky Rudolf Stadion
Gólszerzők:
Sárga:
Kálnoki-Kis(62.), Diarra(81.), Nagy T.(82.) ill. Borbély(54.), Vukmir(77.)
Kiállítás: 

Újpest: Balajcza – Nagy T., Pávkovics, Kálnoki-Kis, Mohl – Cseke, Sankovic – Diarra, Bardhi(Windecker 75.), Andric(Tóth P. 85.) – Balázs(Lázok 55.). Vezetőedző: Nebojsa Vignjevic

MTK Budapest: Hegedüs – Poór, Vukmir, Vass, Vadnai – Jakab(Gera D. 62.), Borbély(Baki 83.), Kanta, Vogyicska – Hrepka(Varga Sz. 90+2.), Torghelle. Vezetőedző: Teodoru Vaszilisz 

A találkozó első kísérletéig mindössze 30 másodpercet kellett várni, melyet Bardhi neve mellé jegyezhettünk fel. A lövésben nem volt elég erő, így Hegedüs könnyedén hárított. A 8. percben Vogyicska eresztett meg egy távoli löketet, ami azonban messze elkerülte a “hazaiak” kapuját. A 21. minutumban közel állt a vezetés megszerezéséhez az MTK. Kanta szabadrúgása után Jakab elé került a labda, aki ezt követően kapura küldte, balszerencséjére Balajcza viszont bravúrral védte a próbálkozását, majd a kipattanót Hrepka nem tudta gólra váltani. A 26. percben Cseke előtt adódott óriási lehetőség, Hegedüs viszont résen volt és hárította a fiatal középpályás lövését. A 38. minutumban Diarrától láthattunk egy kísérletet, de a mali játékos sem tudta becsapni a vendégek portását.  

A fordulás után 20 percet kellett várni egy komolyabb helyzetig, ekkor Hrepka kapott remek passzt, majd ezt követően kapura lőtt, Balajcza azonban higgadt maradt és bravúrral hárítani tudott. A 77. minutumban az Újpest veszélyeztetett, ekkor Lázok adott középre, a középen érkező Cseke viszont nem élt a lehetőséggel. A két félidőben egyaránt voltak olyan ziccerei mindkét csapatnak, amiből akár a három pontot is begyűjthették volna, de ez végül elmaradt. Összességében igazságos eredmény született, azaz Újpest – MTK találkozó végeredménye 0-0.