Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mi várható még Pakson?

A nyári átigazolások után úgy tűnt, hogy erősödött a Paks, de eddig nem bizonyították, hiszen három döntetlen és három vereség mellett egy győzelemig jutottak, mellyel a tizedik helyen állnak. Egy igazán gólerős csatár hiányzik a keretből.

Haraszti - pakHaraszti egy év alatt megjárta a Fradit és a Vidit, nyáron visszatért (paksifc.hu)

Kiegészítő játékosok távoztak, hiszen elhagyta a paksi csapatot: Rodenbücher István, Asztalos Dávid, Kelemen Dávid, Vági András, Bor Dávid, Péter Antal, Kővári Róbert, Szekszárdi Tamás, Nagy Richárd. Talán összesen nem léptek hússzor pályára az előző szezonban a zöld-fehér csapat mezében. (mármint az első csapatban)

Érkezett a kapuba Kemenes Szabolcs a védelembe Kovács Gábor, az ifjú Szalai András és Zachán Péter, középpályára Laczkó Zsolt, Haraszti Zsolt, végleg paksi lett Koltai Tamás, a csatársorba pedig Jelena Richárd. Felkerült a második csapatból Fejős Áron. Tehetségesek az újak, de eddig nem volt meg a kellő átütőre a támadásokban. A hétvégén Szombathelyen vezetésről sikerült 3-1-es vereségbe belerohannia a csapatnak.

Pár fordulóval ezelőtt Szakály Dénest és Balázs Zsoltot a tartalékokhoz száműzte Csertői Aurél, Bajner Bálintot (már, ha érdekli) korábban talonba tették. Csatárként jelenleg így Hahn János, Fejős Áron és Jelena Richárd bevethető, ide még mindenképp kellene egy-két játékos.

Kapusposzton jól állnak, védelemben is kiváló labdarúgók vannak, középpályán magyar szintén szintén, de a csatársorban hiányt fedeztünk fel. Egy hét van, addig oda keresni kell játékost, igaz a Paks helyzete nehezebb, mivel ők csak magyar labdarúgót alkalmaznak. A korábban Pakson gólkirályi címet szerző Simon Attila, viszont Gyirmóton nem tud bekerülni a csapatba, talán érdemes lenne őt “hazavinni”.

Endrődi Dávid