Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb korábbi Pintér légiós Mezőkövesden?

Edzőmeccset játszott ma a Mezőkövesd NB I-es gárdája, miután a bajnokság szünetel, s Pintér Attila edzésben akarja tartani fiait. Még tart az átigazolási időszak, s ma egy régről ismert kameruni labdarúgó bukkant fel az edzőmeccsen.

mse_hte-460x311(mezokovesdzsory.hu)

Patrick Mevoungou nem a legsikeresebb Magyarországon megforduló külföldi labdarúgó volt. Ennek ellenére 17 NB I-es meccsig eljutott a védekező középpályás a 2013/14-es szezonban. Meghatározó játékos még ősszel volt, hiszen akkor volt Pintér Attila a vezetőedző, tavasszal Horváth Ferencnél összesen háromszor kapott lehetőséget a tizenhétből, de a három meccs nem tesz ki kilencven percet. 2014 nyarán Líbiába igazolt az Al-Ahly Tripoli csapatához. Két évet töltött el Líbiában, s idén nyáron hazatért. De úgy néz ki nem akar sokáig otthon játszani a Canon Yauondué csapatánál, hiszen ma Pintér Attila legénységénél bukkant fel. Elképzelhető, hogy Strestik, Nicorec és Kink után egy újabb olyan külföldi labdarúgó csatlakozik a Mezőkövesd keretéhez, akivel korábban sikeresen dolgozott együtt a vezetőedző. Igaz volt már rá ellenpélda is, hisz a román Mihai Dina a nyári próbajátéka alkalmával nem győzte meg újból a korábbi szövetségi kapitányt.

Mezőkövesd Zsóry – Hajdúböszörményi TE 5-0 (1-0)
Gólok:
Gohér (44. perc), Sós (55. p.), Mevoungou (75. p.), Rőth (ög. 85. p.), Kink (90. p.)

Mezőkövesd: 1. félidő: Dombó – Polényi, Szeles, Devecseri, Gohér, Hegedűs, Tóth, Molnár, Orosz, Vosahlik, Baracskai.
2. félidő: Czuczi – Vági, Szeles, Hudák, Fótyik, Bacelic-Grgic, Egercsegi, Mevoungou, Sós, Kink, Strestík. Vezetőedző: Pintér Attila

Endrődi Dávid