Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Honvéd: Visszatért az olasz támadó – hivatalos

Megfelelt az orvosin, így aztán újra piros-feketében futballozik a jövőben Davide Lanzafame.

lanzafame629

Megérkezett kedden Davide Lanzafame Kispestre, ahol szerdán átesett az orvosi vizsgálatokon, majd alá is írta hároméves szerződését. Az olasz labdarúgó 2013-ban már szerepelt fél évig a Honvédban. Ugyan közben a Bari is ajánlatot tett a csatárnak, aki azonban aláírt a XIX. kerületbe. A klubnál egytől-egyig örülnek, hogy sikerült visszacsábítani az olaszt. „Nem kis áldozatot hoztunk, hogy Davide Lanzafamét ismét a Honvéd játékosaként üdvözölhessük. Az új hároméves szerződés remélhetőleg az első lépés abba az irányba, hogy fiatal akadémista játékosaink két-három magyar vagy külföldi sztárral kiegészítve azt a teljesítményt nyújtsák csapatunkkal, amit szurkolóink megérdemelnek – kezdte George F: Hemingway tulajdonos. – Előbb-utóbb talán egy-egy szponzor is ráébred arra, hogy érdemes egy olyan csapatot szponzorálni, amely nem csak karácsonykor küld egy üdvözlőlapot, hanem egész évi munkájával, eredménnyel, és a labdarúgás iránti alázatával köszöni meg a támogatást. De a mai nap legyen a gondtalan öröm és remény napja, amikor kedves légiósunk visszatér. Nem csak én és szakmai stábunk, de minden játékosunk is örül ennek a nagyszerű fejleménynek.”

A játékostársak közül Hidi Patrik már tudja, milyen együtt futballozni Lanzafaméval, hiszen három éve is csapattársak voltak. „A sajtóból értesültem a hírről, amely szerint Davide újra piros-feketébe öltözik. Nagyon örülök, hogy újra csapattársak leszünk, nagyon jó játékosnak tartom. A bronzérmes csapat egyik, hanem a legjobb labdarúgója volt. Remélem, ugyanazt a teljesítményt nyújtja majd, mint annak idején és akkor az eredmények sem maradnak el.”

Temészetesen Marco Rossi bízik benne, hogy az olasz támadó érkezésével a még hiányzó alkotóelem is a helyére kerül. „Tudjuk, hogy még valami hiányzik a csapatunkból. Remélem, Davide hozza a még hiányzó alkotórészt. Amikor Hemingway Úrral egyeztettünk Lanzafame szerződtetéséről, mindketten úgy gondoltuk, hogy ezzel nem csak az eredményességet fogjuk javítani, de szurkolóinknak is kedvébe fogunk járni.”

A hivatalos bemutatásra hétfőn kerül majd sor a Hooters nevű étteremben.

Gavalovits Sándor