Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan az Európa-bajnok Portugália kerete is

A portugálok szövetségi kapitánya, Fernando Santos is kihirdette azt a 24 fős keretet, amit magával visz a 2018-as labdarúgó-világbajnokság soron következő két selejtezőmérkőzésére. 

5782c8f2c36188ae378b4579

Forrás: rt.com

Az eddigi híreknek megfelelően kimaradt a keretből Cristiano Ronaldo, aki még az Eb-döntőben sérült meg és még nem épült fel teljesen. Ez azt jelenti, hogy nem lesz ott szeptember 1-jén a Gibraltár elleni felkészülési mérkőzésen, sem szeptember 6-án a Svájc elleni vb-selejtezőn. Nem lesz ott a csapattal Ricardo Carvalho (Monaco) sem, helyette a hátvédsorban bevethető lesz Luís Neto (Zenit) és  Joao Cancelo (Valencia) is.

A portugálok 24 fős kerete a következő: 

Kapusok: Anthony Lopes (Lyon), Eduardo (Chelsea), Rui Patrício (Sporting)
Védők: Bruno Alves (Cagliari), Cédric (Southampton), Eliseu (Benfica), Joao Cancelo (Valencia), José Fonte (Southampton), Luís Neto (Zenit), Pepe (Real Madrid), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund)
Középpályások: Adrien (Sporting), André Gomes (Barcelona), Danilo Pereira (FC Porto), Joao Mário (Sporitng), Joao Moutinho (Monaco), Renato Sanches (Bayern), William Carvalho (Sporting)
Támadók: André Silva (FC Porto), Bernardo Silva (Monaco), Éder (Lille), Nani (Valencia), Rafa Silva (SC Braga), Ricardo Quaresma (Besiktas)

Szigeti Andrea