Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Robbantott az Inter: egy Eb győztest és egy olimpiai aranyérmest igazolt!

Happy day ez a mai az Inter szurkolók számára. Sőt! Úgy összegezve az olasz labdarúgásnak. Elmondhatjuk, hogy a kék-feketék komolyan vissza akarnak térni Európa legjobbjai közé. Két igazán nagy igazolást jelentettek be ma. Mindkét játékos már Milánóban tartózkodik.

frank_de_boer_4

Ma késő délután futott be két gép is Milánóban. Igazából sokkal több, de ez a két gép igencsak fontos személyeket hozott az Inter szurkolóinak illetve vezetőinek. Annak ellenére, hogy azért már érkezett pár új arc a csapathoz (Candreva, Banega példának okáért) nem állt le a gárda és komoly pénzeket mozgatott meg annak érdekében, hogy a csapat elérje év végén az erre a szezonra kitűzött célt: Bajnokok Ligájába való indulás jogát.

Get to the point! Ordibálhatjátok most már a képernyő előtt ülve. Rendben. Szóval kezdjük a “kisebbik” hallal. Bár pontos összeget még nem jelölt meg a klub a hivatalos közleményben, de brazil és olasz források is azt állítják, hogy 28 millió euróért a csapat leigazolta,  Gabriel ‘Gabigol’ Barbosat. Ismerős a neve? Az lehet annak, aki figyelemmel követte az olimpiát, pontosabban a férfi labdarúgás részét (mielőtt valaki gerelyhajító leigazolását képzeli el). Gabigol a Brazil válogatottal aranyérmes lett, de nem csak ezért lehet az ára ilyen borsós. Egészen jó ütemérzékkel és gyorsasággal és persze technikával van megáldva a 19 éves támadó. Övé lehet a jövő. Ez persze néhány jövőbeli társának nem tetszhet (Jovetic már pakol a kocsiba Firenzének.. ).

14046083_642970622536188_764458651051999534_n

Aztán a farsúlyos hal. Ugye még nem felejtette el senki, hogy az Eb-t Portugália nyerte meg? Remélhetőleg azt sem felejtette el akkor senki, hogy annak a csapatnak az egyik alapembere, Joao Mario volt. Nos a 23 éves középpályás 45 millió euróért cserébe repült el Milánóba. Drága egy út, de nem nyaralni ment Itáliába. A Sportingtól érkezett portugál holnap fog átesni a kötelező orvosi vizsgálaton. Hivatalos bejelentésnek az időpontját még nem hozták le (vagy csak én nem találtam). Nem panaszkodhat a frissen kinevezett vezetőedző, Frank de Boer. Ez a keret, bizony sokra lesz hivatott.

14022163_642968212536429_9106439007435700894_n

Borbély Szabolcs