Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simeone: “Gratulálok Ronaldónak, de nálam Griezmann a legjobb!”

Tegnap délután Cristiano Ronaldo megkapta az UEFA Év játékosa díját Gareth Bale és Antoine Griezmann előtt. A hétvégi Leganes – Atlético Madrid bajnoki előtt erről is kérdezték Diego Simeonét, hogy ő mit gondol a döntésről. 

1472203523_732184_1472203583_noticia_normal

Forrás: AS

Az Atlético Madrid edzőjét a szombat esti Leganes elleni meccs előtt kérdezték meg arról, hogy szerinte Cristiano Ronaldo érdemelte-e meg az Év játékosa díjat:

“Akárki nyeri meg ezt a díjat, az megérdemli és gratulálok Ronaldónak. A csapatban elért eredmények erősítik az egyéni teljesítményt is, és így, hogy megnyerte a Bajnokok Ligáját a Real Madriddal és az Európa-bajnokságot Portugáliával, nem volt kérdés, hogy megnyeri. Ettől függetlenül nálam minden kétség kívül Griezmann a legjobb.”

Az argentin edzőt a tegnapi Bajnokok Ligája sorsolásról is kérdezték, hogy mit gondol az ellenfelekről és az esélyeikről:

“A Bajnokok Ligája mindig nagyon nehéz. Örülök azoknak a kluboknak, akiket kaptunk (Bayern München, PSV, Rosztov – szerk.) és mi egy olyan csapat vagyunk, hogy a kihívások és a nehéz ellenfél a legjobbat hozza ki belőlünk, és remélem, hogy ezt meg is tudjuk mutatni.”

Szigeti Andrea