Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Huszti kezdőként lépett pályára – VIDEÓ

Pénteken elkezdődött a Bundesliga. A Bayern München hazai pályán rúgott hatot a Werder Bremennek. Ma délután újabb mérkőzésekkel folytatódik a forduló. A Frankfurt hazai pályán fogadja a Schalkét, míg az Ingolstadt Hamburgba látogat.

0,,19129407_401,00

Eintracht Frankfurt – Schalke 04 1:0 (1:0)
Helyszín: Commerzbank-Arena, Frankfurt Vezette: Stark
Gólszerzők: Meier (13.) ill. –
Sárga lap: – ill. Caicara (67.)
Kiállítva: Hector (80.) ill. –

Eintracht Frankfurt: Hradecky – Abraham, Varela, Hector, Oczipka – Hasebe, Mascarell – Gacinovic, Meier, Huszti (Chandler 56.) – Hrgota (Vallejo 81.) Vezetőedző: Kovac

Schalke 04: Fahrmann – Caicara, Naldo, Höwedes, Kolasinac (Rahman 62.) – Aogo (Bentaleb 74.), Geis – Di Santo (Embolo 46.), Meyer, Choupo-Moting – Huntelaar Vezetőedző:  Weinzierl

Huszti Szabolcs kezdőként kapott lehetőséget a mérkőzésen. Összesen 56 percet tölthetett a pályán. A csapata kezdte jobban a találkozót, mivel Meier már a 13 percben megszerezte a hazaiaknak a vezetést. Erre az első félidőben nem is érkezett válasz. A második félidőben is a hazaiak domináltak, és akár 2:0 is lehetett volna a végeredmény, de az első gól szerzője büntetőből nem tudott eredményes lenni. A 80. perctől emberhátrányban játszott a Frankfurt, de ez sem volt elég a vendégeknek az egyenlítéshez. A kihagyott lehetőség ellenére is begyűjtötte a három pontot a Frankfurt.

Hamburg – Ingolstadt 1:1 (1:0)
Gólszerzők: Wood (30.) ill. Hinterseer (75.)

Sokáig eseménytelenül zajlott az első félidő. Az első komolyabb helyzetre 17 percet kellett várni. Az ingolstadti Gross eresztett meg egy bombát, azonban a kapus bravúrral védeni tudott. A 30. percben Wood már nem hibázott, a tizenhatosról lőtte ki a jobb alsó sarkot. A félidő záró 15 perce eseménytelenül telt. A második játékrészben sokáig kellett várni az egyenlítő gólra, de a 79. percben HInterseer pontot tudott menteni a Hamburgnak.

 Videó hamarosan,

Kép: dw.com

Nagy Gábor