Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Magabiztos Wolfsburg siker

A szombati játéknapon a Farkasok vendégként látogatttak a WWK Arenába. A másik találkozón pedig a Köln mérkőzött meg a Darmstadttal.

1080p-Darmstadt Wolfsburg first away win season

Augsburg – Wolfsburg 0:2 (0:1)
Helyszín: WWK Arena, Augsburg Vezette: Stegermann
Gólszerző: -ill. Didavi (35.), Rodriguez (89.)
Sárga lap: Kohr (68.) ill. Gerhardt (31.), Bruma (62.)
Kiállítva: – ill. –

Augsburg: Hitz – Stafylidis, Janker, Gouweleeuw, Verhaegh – Baier, Kohr (Altintop 84.) – Caiuby, Koo (Usami 82.), Bobadilla – Finnbogasson (Dong-Won (63.) Vezetőedző: Schuster

Wolfsburg: Casteels – Knoche, Bruma, Blaszczykowski , Rodriguez – Gerhardt (Arnold 60.), Gustavo – Draxler, Didavi (Trasch 71.), Caligiuri – Dost (Henrique 81.) Vezetőedző: Hecking

Idegenben sem kegyelmeztek a Farkasok ellenfelüknek. Az első fordulóban a Wolfsburg a WWK Arénában magabiztosan győzte le az Augsburg együttesét. Didavi már a 35 percben előnyhöz juttatta a csapatát. A következő gólra viszont a 89. percig kellett várni. Rodriguez a lefújás előtt közvetlen állította be a 2:0-s végeredményt. Az Augsburg hazai pályán nem tudott betalálni.

 Köln – Darmstadt 2:0 (1:0)
Gólszerzők: Risse (11.), Modeste (61.) ill. –

A Köln hazai pályán nem kegyelmezett a Darmstadtnak. Már az első félidőben Risse révén a 11. percben vezetést szereztek, amire a lefújásig nem is érkezett válasz. A folytatásban egy kisebb kényszerpihenő következett. Az időjárás nem tette lehetővé a játék folytatását, így az 55. percben kényszerszünet állt be. Szerencsére a rövid kimaradás után folytatódhatott a mérkőzés. A pihenő jót tett a Kölnnek, mert növelte az előnyét Modeste révén a 61. percben. Több gól ezen a találkozón nem is született, így a hazaiak zsebelték be a három pontot.

Videó hamarosan.

kép: goal.com

Nagy Gábor